Wie zijn we?

SkyeBase levert en ontwikkelt totaaloplossingen binnen het vakgebied van inspectie.
We ondersteunen bedrijven bij het uitvoeren van autonome onbemande luchttoepassingen, waarbij we onze slimme softwaretechnologie inzetten om bruikbare data-analyse en inzichten te genereren. Op die manier verlagen we de kosten, verhogen we de efficiëntie en dragen we bij aan ecologisch en veilig werk.

+

Business Development
Sales & Marketing
Finance

jean-louis weemaes

CEO & Co-Founder

Bart Daniëls

COO & Co-Founder

+

Technical Operations
Drones & Pilots
R&D

Tom Verstappen

CTO & Co-Founder

+

Innovations
ICT
Subsidies
R&D

Tom Daniëls

CIO & Co-Founder

Een totaalconcept

In 2020 sloegen 4 gedreven ondernemers de handen in elkaar. Allen uiterst ervaren in hun vakgebied, verenigd in 1 simpele doelstelling: verhoog de veiligheid en efficiëntie in de industrie. Samenwerking staat centraal in dit succesverhaal.

Een totaalconcept

Klanten zien veel kleine onafhankelijke dronepiloten op hun afkomen, maar deze kunnen niet altijd het gewenste kwaliteitsvolle antwoord bieden. Door onze Skye-piloten zorgvuldig te trainen en te begeleiden conform industriële normen, kunnen we onze klanten bieden wat ze nodig hebben.

Naast inspectie heeft SkyeBase een aparte tak die zich richt op innovatie. Door praktische ervaringen te delen met onderzoekspartners, worden nieuwe producten ontwikkeld die de industrie helpt bij hun verlangen en behoefte aan innovatie. Binnen SkyeBase hebben we onze eigen medewerkers die zich bezighouden met software- en hardware-innovaties.

Doordat we zowel rond innovatie als inspectie werken, zijn we ook in staat om samen met klanten drone-inspecties op maat uit te werken.

Onze partners