Cookie Beleid:

Uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens is van groot belang voor SkyeBase. Dit cookiebeleid legt uit hoe we de persoonsgegevens gebruiken die we via cookies verzamelen, wat we ermee doen en hoe we ze verwerken. Wij vinden het belangrijk om een omgeving te creëren en te onderhouden waarin gebruikers van onze online omgeving er zeker van kunnen zijn dat hun informatie niet wordt misbruikt.

Deze website en de bijbehorende cookies worden beheerd door SkyeBase met maatschappelijke zetel te Oostvaart 43, 9180 Moerbeke-Waas, België, en K.B.O. nummer BE0749925014. Wij treden op als verwerkingsverantwoordelijke wanneer wij de persoonsgegevens van de gebruikers van onze online omgeving verwerken door middel van cookies.

We voldoen aan de toepasselijke regelgeving inzake gegevensbescherming, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679 (AVG) en de nationale wetgeving inzake gegevensbescherming. Dit reglement heeft betrekking op de bescherming van uw persoonsgegevens en verleent u rechten met betrekking tot die persoonsgegevens.

1. Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine gegevens of tekstbestanden die door websites op uw lokale computer worden geplaatst en kleine stukjes informatie bevatten en informatie opslaan, zoals uw taalvoorkeur, wanneer u onze website bezoekt. Deze cookies worden opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone wanneer u onze website bezoekt. Cookies kunnen persoonlijk identificeerbare gegevens bevatten, maar dit is niet altijd het geval. Dergelijke cookies kunnen verschillende doeleinden dienen. Dergelijke cookies kunnen verschillende doeleinden hebben. U beschikt over technische cookies (bijvoorbeeld met taalinstellingen), sessiecookies (tijdelijke cookies) en tracking cookies (cookies die uw gedrag op de website volgen en volgen, om u een optimalere gebruikerservaring te bieden).

Wanneer u de website op een later tijdstip opnieuw bezoekt, stuurt deze cookie informatie naar de website zodat de website uw browser herkent en bijvoorbeeld uw taalvoorkeur kan onthouden. Sommige cookies maken het mogelijk om bepaalde functies op onze website in te schakelen of om te meten hoe websitebezoekers onze website gebruiken, zodat we deze informatie kunnen gebruiken om de website te optimaliseren. Een cookie kan het ook mogelijk maken om uw browser te herkennen tijdens een bezoek aan de website of om uw gebruikerservaring bij herhaalde bezoeken aan het platform te verbeteren. Cookies maken over het algemeen de interactie tussen bezoekers en de website gemakkelijker en sneller en helpen bezoekers te navigeren tussen de verschillende delen van de website. Cookies kunnen ook worden gebruikt om de inhoud van de website aan de gebruiker te personaliseren.

Cookies kunnen worden geplaatst door de server van de website die u bezoekt of door een partner waarmee de website samenwerkt. De server van de website kan alleen de cookies lezen die hij zelf heeft geplaatst. Hij heeft geen toegang tot andere informatie die zich op uw computer of mobiele apparaat bevindt.

De inhoud van een cookie bestaat meestal uit de naam van de server die de cookie heeft geplaatst, een vervaldatum en een unieke numerieke code. Cookies hebben vaak een vervaldatum met als gevolg dat ze na een bepaalde tijd automatisch worden verwijderd. Sommige cookies worden onmiddellijk na het sluiten van de browser verwijderd, zoals sessiecookies, terwijl andere voor een langere periode op uw apparaat blijven.

Meer informatie over de verschillende soorten cookies vindt u op www.allaboutcookies.org.

2. Cookies die op skyebase.be worden gebruikt

Wij gebruiken cookies alleen om onze website aan te passen aan uw persoonlijke behoeften. We kunnen bijvoorbeeld verbeteringen en updates aan onze website toevoegen op basis van hoe u van plan bent ze te gebruiken.
We gebruiken over het algemeen geen cookies om u persoonlijk te identificeren.

2.1. Noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn onmisbaar om onze website te bezoeken en bepaalde delen ervan te gebruiken. Met deze cookies kunt u bijvoorbeeld navigeren tussen de verschillende onderdelen van de website of bijvoorbeeld formulieren invullen. Als u deze cookies weigert, werken bepaalde delen van de website mogelijk niet of niet optimaal.

2.2. Prestatiecookies

Prestatiecookies verzamelen informatie over hoe u onze website gebruikt, zodat we deze in de toekomst voor u kunnen verbeteren. Ze verzamelen bijvoorbeeld informatie over welke pagina’s u het vaakst bezoekt en over eventuele foutmeldingen die u krijgt. De informatie die door deze cookies wordt verzameld, is anoniem. Ze verzamelen geen informatie die u persoonlijk kan identificeren.

2.2.1. Google Analytics

Deze cookies verzamelen anonieme informatie over hoe mensen onze website gebruiken. We gebruiken deze cookies om erachter te komen hoe klanten op onze website komen, hoe ze onze website bekijken of gebruiken en wat kan worden verbeterd, zoals navigatie, winkelervaring en marketingcampagnes. In principebevatten de gegevens die door deze cookies worden opgeslagen geen persoonlijke informatie die kan worden gebruikt om uw identiteit te bepalen.

We gebruiken Google Analytics om de prestaties van onze website te controleren en de activiteitsbezoeker te volgen om onze inhoud aan te passen aan uw verwachtingen. Meer informatie over hoe Google uw informatie verwerkt, vindt u op de webpagina van Google Analytics. Voor het gebruik van deze “third party” cookies voor analytische doeleinden wordt uw voorafgaande toestemming gevraagd. Deze cookies worden daarom allemaal op uw apparaat geïnstalleerd nadat u uw toestemming hebt gegeven.

2.2.2. Functionele cookies

De functionele cookies zijn de cookies die het functioneren van onze website vergemakkelijken en aangenamer maken voor u als bezoeker. Ze zorgen ervoor dat je een meer gepersonaliseerde surfervaring krijgt.

3. Beheer van cookies

Als u ons uw toestemming hebt gegeven door op de juiste knop op de cookiebanner te klikken, kunt u uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. U kunt dit doen door de opgeslagen cookies via uw browser te verwijderen.

Sommige cookies worden al verwijderd wanneer u uw browser sluit (sessiecookies). Anderen blijven op uw apparaat totdat ze verlopen of totdat u ze uit de cache verwijdert (permanente cookies of trackingcookies), omdat deze cookies ons in staat stellen dingen over u te onthouden wanneer u onze website opnieuw bezoekt.

U kunt de installatie van cookies weigeren via uw browserinstellingen. Het uitschakelen of verwijderen van cookies kan betekenen dat u bepaalde functionaliteiten van onze website niet kunt gebruiken. U kunt de procedure voor het weigeren van cookies voor de meest gebruikte browsers vinden op de volgende website: www.aboutcookies.org.

U kunt de reeds geïnstalleerde cookies op elk gewenst moment van uw computer of mobiele apparaat verwijderen. Als u cookies wilt verwijderen die al op uw computer staan, raadpleegt u de help- en ondersteuningsfunctie van uw internetbrowser waar u instructies vindt over hoe u het bestand of de map kunt vinden waarin cookies zijn opgeslagen. Voor de meeste browsers biedt de werkbalkhulpfunctie ook informatie over hoe u kunt voorkomen dat uw browser nieuwe cookies accepteert, wat u moet doen om u op de hoogte te stellen wanneer u een nieuwe cookie ontvangt of hoe u cookies helemaal kunt uitschakelen.

Als u de website volledig zonder beperkingen wilt ervaren, is het het beste om ervoor te zorgen dat de cookies in uw browser zijn ingeschakeld. Om cookies in te schakelen, moet u de volgende acties uitvoeren:

3.1. Internet explorer

Klik op “Internetopties” in het menu “Extra”
Verplaats de schuifregelaar voor instellingen naar “laag” of “accepteer alle cookies” op het tabblad “Privacy”
Klik op “OK”

3.2. Mozilla Firefox

Klik op “Opties”
Zorg dat ‘Websites laten weten dat ik niet gevolgd wil worden’ niet is aangevinkt op het tabblad ‘Privacy’
Klik op “Ok”

3.3. Google Chrome

Klik bovenaan op “Extra” en kies “Opties”
Klik op het tabblad “Onder de motorkap”, zoek het gedeelte “Privacy” en selecteer de knop “Instellingen voor inhoud”
Selecteer nu “Toestaan dat lokale gegevens worden ingesteld”.

3.4. Safari

Klik op het pictogram “Tandwiel” en selecteer de optie “Voorkeur”
Klik op “Beveiliging” en vink vervolgens de optie aan met de tekst “Cookies van derden en advertentiecookies blokkeren”.
Klik op ‘Opslaan’.

Mocht u na het lezen van deze Cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben over cookies, dan kunt u altijd contact opnemen met info@skyebase.be.

4. Uw rechten

U hebt het recht op toegang tot de informatie die over u wordt bewaard en op het ontvangen van een kopie van de informatie die in ons bezit is. Als uw persoonlijke gegevens zijn gewijzigd, hebt u het recht om ons te vragen de gegevens te corrigeren, verouderde, onjuiste of onvolledige persoonlijke gegevens die wij over u bewaren aan te vullen of te verwijderen. U heeft ook het recht om de verwerking van uw gegevens te beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Bovendien hebt u het recht om de persoonsgegevens die u aan een verwerkingsverantwoordelijke hebt verstrekt, in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machineleesbaar formaat te ontvangen en die gegevens aan een andere gegevensbeheerder door te geven.

Als u vragen heeft over dit cookiebeleid of hoe wij uw persoonsgegevens verwerken via de cookies of als u uw rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via info@skyebase.be

U hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit als u niet tevreden bent met onze reactie op uw verzoeken. Als u meer algemene informatie wilt over de verwerking van uw persoonsgegevens of over uw rechten en hoe u deze kunt uitoefenen, lees dan ons privacybeleid

5. Wijzigingen in dit cookiebeleid

We kunnen dit beleid van tijd tot tijd wijzigen en bijwerken om ervoor te zorgen dat het weerspiegelt welke cookies worden gebruikt en hoe we uw persoonlijke informatie op een bepaald moment verwerken. De bijgewerkte versie van dit beleid wordt op dezelfde webpagina geplaatst en wordt onmiddellijk na publicatie van kracht. Ga regelmatig terug naar deze webpagina om ervoor te zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de informatie die we verzamelen en verwerken, hoe en onder welke omstandigheden uw gegevens worden gebruikt en in welke gevallen we uw gegevens delen met derden.

Als u meer informatie wilt over hoe wij persoonsgegevens verwerken en het gebruik van onze website, raadpleeg dan ons privacybeleid.