onze

diensten

drone

inspectie

Voor drone-inspectie combineert SkyeBase verschillende robotapparaten (vliegend, varend, duikend, rijdend, vaste en handcamera’s). Een team van in industrieel opgeleide piloten en operatoren voeren de inspecties uit. De inspectiedata wordt gecapteerd op een gestructureerde manier en via een vast stramien om deze bij volgende inspecties te kunnen gaan inzetten voor trendanalyses.

data

data verwerking & rapportage

Een team van ervaren ingenieurs zorgt voor de verwerking en analyse van de inspectiedata. Om de verwerking van data efficiënter en sneller te laten verlopen werken we met slimme defect algoritmes voor automatische schadeherkenning en digitale platformen. Digitalisering kadert in de uitrol van industry 4.0.

Door ons digitale platform I-Spect in te zetten, ondersteund door kunstmatige intelligentie, wordt gegevensbeheer intuïtief en interactief.

Het asset inspectieplatform ‘I-Spect’ doet meer dan het centraliseren van inspectiegegevens. Het is een slimme werkruimte waar teams betere onderhoudsbeslissingen kunnen nemen. Het helpt om alle inspectiegegevens veilig op te slaan en te organiseren, samen te werken met inspectiedienstverleners, defectontwikkelingen in de tijd te analyseren en ze te visualiseren en lokaliseren in 3D visualisaties. Het werken met het asset inspectieplatform I-Spect bespaart tijd bij het beheren en analyseren van inspectie-inzichten ondersteunt bij het nemen van betere onderhoudsbeslissingen. Het assetinspectieplatform ‘I-spect’ heeft een generieke en asset specifieke inspectie modules.

Inspectie en onderhoud worden efficiënter als u de defecten aan uw infrastructuur nauwkeurig kunt lokaliseren. Hiervoor gebruikt het asset inspectieplatform ‘I-Spect’ puntenwolken gegenereerd uit dronebeelden en converteert deze naar 3D-modellen om defecten op deze digitale tweelingen beter te kunnen lokaliseren. Vervolgens kunt u 3D-annotaties en metingen uitvoeren en deze 3D-inzichten via een eenvoudige webbrowser delen met collega’s.

De AI-defectdetectiemodellen die in het inspectieplatform ‘I-Spect’ zijn geïntegreerd geven automatische suggesties van defecten die zijn gedetecteerd. Nadien wordt de omvang en de evolutie ervan in vergelijking met de laatste inspectie in beeld gebracht. Op deze manier bespaart u tijd door defecten en hun impact sneller te detecteren. U wordt ondersteund bij het nemen van meer data-gedreven conclusies en bij het bepalen van uw definitieve onderhoudsacties.

reëel

masker overlay

24/7

diensten

Bij incidenten dient er snel te worden gereageerd en in sommige situaties dient schade of een situatie binnenkort korte tijd in beeld te worden gebracht. Dankzij ons uitgebreide team van piloten en operatoren is een snelle interventie mogelijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Drone pilot

Detachering & Flight Support

Datacaptatie met drones is vakwerk en de drone wetgeving is onderhevig aan veel veranderingen.
Bij behoefte aan een vaste piloot of team van piloten kan SkyeBase ondersteunen.
Alle door SkyeBase opgeleide dronepiloten beschikken over een pilotenopleiding (EU-UAS Pilot Professional) – praktijk en theorie (wettelijk examen), kennis over weer- en vluchtvoorbereiding, VCA VOL (persoon), praktijktraining industriële assets: visueel/thermisch (intern en extern) en jaarlijkse bijscholing.
Indien u zelf over een drone piloot of drone team beschikt kunt u SkyeBase inschakelen voor vliegondersteuning. SkyeBase kan ondersteunen bij wettelijke vluchtaanvragen en het opstellen van taak-risico analyses.

klaar om met ons een toekomst te bouwen?

Get In Touch

Fill in the form below and our team will be happy to assist you

Head office

The Beacon, Sint Pietersvliet 7,
B-2000 Antwerp, Belgium

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en ons team helpt u graag

Hoofdkantoor

The Beacon, Sint Pietersvliet 7,
B-2000 Antwerpen, België