Onze

reis

skyebase

In 2020 sloegen 4 gedreven ondernemers de handen in elkaar. Allen uiterst ervaren in hun vakgebied, verenigd in 1 simpele doelstelling: veiligere, betere en snellere inspecties in de industrie. Samenwerking en complementariteit staan centraal in dit succesverhaal.

Totaaloplossing

SkyeBase ondersteunt asset owners en maintenancemanagers in de industrie, containerterminals en infra door het combineren van Drones en AI.

Datacaptatie gebeurd door middel van drone inspecties en hoogtechnologische beeld- en meetapparatuur. Data wordt verwerkt via i-Spect het assetmanagement platform van SkyeBase, wat wordt ondersteund door artificiële intelligentie voor snellere en nauwkeurige beeldverwerking.

Dit met als doelstelling het verkrijgen van glasheldere inzichten in de conditie van assets en voor het nemen van (preventieve) onderhoudsbeslissingen.

onze visie

Industriële assets zullen veiliger, ecologischer, data-driven, en efficiënter worden door de inzet van hoogtechnologische gerobotiseerde drone inspecties, datatechnologie en digitale transformatie.

0+
vertrouwd door 100+ klanten
0+
drone & robot
missies
0+
operationeel in
4 landen

missie

SkyeBase ontzorgt iedere klant door het garanderen van een maximale asset uptime (1) met de inzet van innovatieve drone & datacaptatie technologie (2) voor industriële inspecties en de inzet van artificiële intelligentie (3) om bruikbare onderhoudsinzichten (4) te genereren.

01

maximale asset uptime

Alle diensten van Skyebase zijn er op gericht om de uptime van assets te garanderen voor maximale inzetbaarheid en return investment.

lees meer

02

drone & data captatie technologie

De toepassingen van Skyebase zijn gerobotiseerd (land, lucht, water, vast) waardoor veiligere, ecologische, data-driven en efficiëntere inspecties worden gegarandeerd.

lees meer

03

artificiële intelligentie

Skyebase verwerkt data met artificiële intelligentie waardoor betere onderhoudsinzichten en defect evoluties worden verkregen.

lees meer

04

bruikbare onderhoudsinzichten

Skyebase levert bruikbare onderhoudsinzichten aan voor preventief onderhoud, reductie van downtime en het ecologische werken van assets.

lees meer

Onze Waarden

Elk lid van ons team vertegenwoordigt met trots ons merk en de 5 waarden die ons DNA vormen.

Innovatief

Wij werken altijd volgens de laatste technologieën

Operationele excellentie

Deskundigheid, kwaliteit en professionaliteit

Respect

Het respecteren van jezelf, je team en het milieu

Community

Onze medewerkers, partners, leveranciers en klanten maken deel uit van ons “ecosysteem” en bepalen ons succes

Pionier

Nemen van risico’s, early adapter, visionair, disruptief, de status-quo veranderen

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid zijn topprioriteit. SkyeBase voldoet aan de hoogste industriële standaarden en is VCA Petrochemie en ISO9001:2015 bedrijf gecertificeerd. Al onze uitgevoerde opdrachten voldoen aan deze normeringen.

klaar om met ons een toekomst te bouwen?

Get In Touch

Fill in the form below and our team will be happy to assist you

Head office

The Beacon, Sint Pietersvliet 7,
B-2000 Antwerp, Belgium

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en ons team helpt u graag

Hoofdkantoor

The Beacon, Sint Pietersvliet 7,
B-2000 Antwerpen, België