kanaal

Watergroep – Inname kanaal

Onze realisatie:

Binnen een project van De Watergroep werden op drie specifieke locaties inspecties uitgevoerd. Eén van deze locaties is het innamekanaal bij een waterproductiecentrum. Dit innamekanaal speelt een cruciale rol in de waterbehandeling en fungeert als het initiële punt waar ruw water wordt gecapteerd voordat het spaarbekken ingaat. Het is het vertrekpunt van een uitgebreid proces voor waterzuivering.

Het centrale doel van deze specifieke opdracht is het tot in de kleinste details in kaart brengen van het innamekanaal. Deze drone-inspectie wordt gerealiseerd door het gebruik van geavanceerde technologieën zoals fotogrammetrie, 3D-scanning, sonar en LIDAR (Light Detection and Ranging). Het uiteindelijke streven is het creëren van een zeer nauwkeurig 3D-model, die een diepgaand inzicht biedt in de fysieke structuur van het innamekanaal.

Het grote voordeel is dat SkyeBase al deze inspectiemethodes geheel kan uitvoeren onder één dak en op die manier een totaal oplossing aanbiedt aan de klant. Dit van data collectie tot rapportage.

Deel op social: