Ineos Phenol – Visuele en thermische piping inspectie

Onze realisatie:

Voor Ineos Phenol hebben we een uitgebreide drone inspectie uitgevoerd op een 1200 meter lange piperack en een opslagtank. Het piperack, een complexe structuur met meerdere lagen, vormde de kern van ons project. Het hoofddoel was het grondig beoordelen van de visuele en thermische integriteit, met een scherp oog voor het nauwkeurig lokaliseren van mogelijke schade of problemen.

Onze inzet ging verder dan dat. We voerden tevens een diepgaande visuele inspectie uit, inclusief wanddiktemeting, van de opslagtank. Deze ambitieuze onderneming werd mogelijk gemaakt door het inzetten van de allernieuwste drone en sensor-technologieën, die de industriële inspectieprocessen vanuit een geheel nieuw perspectief benaderen.

Met de kracht van deze geavanceerde technologieën hebben we gedetailleerde visuele- en, thermische inspecties op het piperack uitgevoerd, welke gegevens vervolgens zijn verwerkt in een uiterst gedetailleerd 3D-model. Dit model markeert duidelijk schade en kritieke punten, terwijl tegelijkertijd een puntenwolk is gegenereerd om de locaties nog nauwkeuriger te identificeren. Het resultaat is dat het team nu in staat is om doelgerichte maatregelen te ondernemen en onderhoudsstrategieën te optimaliseren.

Dit project demonstreert onze toewijding aan vooruitstrevende technologieën en operationele verbeteringen, en onze samenwerking met Ineos Phenol om hun installaties op een veilige en efficiënte manier te handhaven.

Deel op social:

Keywords: drone inspectie,inspecties pijpleidingen, tankwanddiktemeting