?
Leer meer
?
Leer meer
?
Leer meer
?
Leer meer
Previous
Next

Sectoren

Onze specialisaties

proces industry
& tank terminals

Drone inspectie, digitale dataverwerking en -weergave van opslag- en procestanks, piping, piperacks, distillatiekolommen, schoorstenen, affakkelinstallaties, waterbehandelinginstallaties, brandwatertanks, steigers en indoorinstallaties.
Meer info

container
terminals

Drone inspectie, digitale dataverwerking en -weergave van ship-to-shore havenkranen, mobiele kranen en telling van containers.
Meer info

Infra & Transport
pipeline

Drone inspectie, digitale dataverwerking en -weergave van bruggen, duikers, zinkers, transportleidingen, riolering en industriële gebouwen
Meer info

Onze klanten

Dronetechnologie,
Datatechnologie,
Digitale Transformatie

Door drone-inspectie en datatechnieken te gebruiken worden inspecties veiliger, beter en sneller uitgevoerd.

SkyeBase combineert drone-inspectietechnologie, datatechnologie en digitale transformatie waardoor inspectieprocessen ge-automatiseerder en consistenter verlopen. Hierdoor worden defecten van verschillende inspecties over de tijd heen met elkaar vergeleken en kunnen er trends worden gedetecteerd voor het verkrijgen van asset status- en onderhoud inzichten.. Dit door de inzet van ons digitaal platform I-Spect, ondersteund door artificiële intelligentie voor het sneller verwerken van inspectiebeelden.

Waarin onderscheidt SkyeBase zich ten opzichte van andere drone-inspectiebedrijven?

SkyeBase heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een volwaardige drone-inspectiepartner met een totaaloplossing.

Door drone-inspecties te combineren met de ontwikkeling en toepassing van asset-inspectieplatformen ondersteund door artificiële intelligentie ontzorgen we de klant. Een hoogwaardig team van ingenieurs met industriële en bouwkundige ervaring, data-, AI- en dronespecialisten zorgen voor een kwalitatieve projectvoorbereiding, uitvoering en rapportering.

Al onze dronepiloten worden door onszelf opgeleid, jaarlijks bijgeschoold en beschikken over een industriële dronepilotenlicentie. Enkel door SkyeBase gekwalificeerde en getrainde piloten worden ingezet voor inspecties. Bij trainingen wordt naast vlieguren en behendigheid ook getraind op assetkennis, opereren in industriële omgevingen en situaties met een hoog risico.

Kwaliteit en veiligheid is topprioriteit. SkyeBase voldoet aan de hoogste industriële standaarden en is VCA Petrochemie en ISO9001:2015 bedrijf gecertificeerd. Al onze uitgevoerde opdrachten voldoen aan deze normeringen.

Kom jij
het skyebase team versterken?

Als je denkt dat je een aanzienlijke waarde kunt toevoegen aan ons team en een grote impact kunt hebben op onze klanten, dan horen we graag van je.